Er wacht een cashback op je!

Chicco speelgoed promotieactie

Een speelgoed kopen = een speelgoed gratis

Om te kunnen genieten van het aanbod van retourbetaling geldig op het speelgoed gamma van Chicco (buiten de loopstoelen en de “Twist” zetel) binnen de 8 weken ongeveer, hoeft u enkel:

• Tussen 01/10/2022 en 24/12/2022 inbegrepen, 2 speelgoedproducten van het merk “Chicco” (buiten de loopstoelen en de “Twist” zetel) simultaan te kopen in de deelnemende winkels in Nederland

• De website https://www.cashbackchicco.nl te bezoeken binnen de 10 kalenderdagen na de aankoop van de producten

• Devolgende bewijsstukken te uploaden (anders is uw verzoek ongeldig en kan het niet worden verwerkt): - De foto van het kasticket (of de factuur) waarop u op voorhand de aankoopdatum, de omschrijvingen en de prijzen van de producten heeft omcirkeld. - De foto van streepjescodes op de verpakking van elk van de producten die u heeft doorstreept. Opgepast, de cijfers van de barcodes moeten zichtbaar blijven.

• Het inschrijvingsformulier te bevestigen

• Als uw deelname volledig is voltooid, ontvangt u een e-mailbevestiging van deelname op het emailadres dat werd opgegeven tijdens de registratie. Uw bestand wordt dan verwerkt om de terugbetaling al dan niet te valideren. Als de terugbetaling is gevalideerd, zal de overdracht ongeveer binnen de 8 weken plaatsvinden

Actievoorwaarden klik hier

Koop dit product binnen

Deze actie is afgelopen

2022-12-24 23:59:59
-
dagen
-
uren
-
minuten

en geniet van de cashback!

Chicco

Aankoop periode tussen 01/10/2022 en 24/12/2022. Heb je het product gekocht, dan kun je de cashback nog aanvragen tot 03/01/2023.

Cashback aanvragen