Er wacht een cashback op je!

Canon camera met compatibele lens

Krijg €1000 retour bij aankoop van een Canon camera met compatibele lens

Om een aanvraag in te dienen, gaat u als volgt te werk:
Klik op DEZE button en kies je toestel, kies je lens en vul dan het online-aanvraagformulier volledig en juist in (inclusief het opgeven van een geldig productserienummer etc.).

Scan uw kassabon of een orderbevestiging voor internetaankopen (incl. btw) en upload deze bij het onlineaanvraagformulier.

Deelnemers ontvangen vervolgens een e-mail ter bevestiging dat de aanvraag is ontvangen. Als de Deelnemer niet binnen 24 uur na indiening van zijn/haar aanvraag een bevestigingsmail ontvangt of geen toegang heeft tot een computer, neemt u dan contact op met Canon's Claim Hotline via 31 (0) 20 721 9103.

Na ontvangst en controle van de aanvraag, maakt Canon het betreffende bedrag via een directe bankoverschrijving (BACS) over op de bankrekening van de Deelnemer. Er worden geen alternatieve regelingen getroffen en er wordt geen contant geld of cheque verstrekt.

Canon zal er alles aan doen om de betaling binnen 28 dagen na ontvangst van een volledige en geldige aanvraag de betaling via een directe bankoverschrijving (BACS) uit te voeren.

Koop dit product binnen

Deze actie is afgelopen

2021-12-31 23:59:59
-
dagen
-
uren
-
minuten

en geniet van de cashback!

Canon

Aankoop periode tussen 16/10/2018 en 31/12/2021. Heb je het product gekocht, dan kun je de cashback nog aanvragen tot 31/12/2021.

Cashback aanvragen