Er wacht een cashback op je!

Voordeel.com Voordeelchallenge vega(n) burger

Voordeel.com Voordeelchallenge vega(n) burger

Voordeelchallenge: Probeer eens een voordelige vega(n) burger!

Steeds meer mensen kiezen voor een ander eetpatroon: meer plantaardig en minder vlees. Om meerdere redenen een goed idee: of je nou flexitariër bent, vegetariër of vega. De gemiddelde Nederlander eet jaarlijks 870 gram vleesvervangers (ca. 8 burgers) blijkt uit onderzoek. En je kunt uit steeds meer vega(n) burgers kiezen, want er is geen supermarktsegment dat zo snel uitbreidt als dat van vlees- en zuivelvervangers. Je hebt de keus uit merken als Vivera, De Vegetarische Slager en Beyond Meat, maar er komt ook steeds meer keus bij de huismerken. Een vega(n) burger van een huismerk is vaak een stuk voordeliger. Maar is zo’n burger net zo goed en net zo lekker?

Zo kost een Beyond Meat burger bij AH € 3,99 voor 227 gram. Dat is € 17,57 per kilogram. Een vega(n) burger van een huismerk kost € 1,59 voor 200 gram. Dat is maar € 7,95 per kilogram en zo’n 55% goedkoper. Dat is een flink verschil! Ook op vega(n) kun je dus flink besparen.

Met deze voordeelchallengedagen we je uit om op zoek te gaan naar een huis- of budgetmerk vega(n) burger waarvoor je omgerekend minder dan € 8,75 per kilogram betaalt. Het moet gaan om óf een vegetarische burger óf een vegan burger. Een vegetarische burger bevat géén vlees, vis of gelatine, maar wel andere dierlijke producten (bijvoorbeeld ei, melk of kaas). Een vegan burger bevat helemaal geen dierlijke producten. Doe je mee met onze vega(n) smaaktest?

Wat moet je doen om deze cashback te ontvangen?

- Vraag eerst hieronder jouw persoonlijke code aan om je cashback (maximaal € 2,50) te reserveren. Je kunt je code aanvragen van 14 t/m 19 september 2022 of zolang de voorraad strekt. Let op: er zijn maximaal 1.000 cashback codes beschikbaar.
- Je ontvangt direct per sms een persoonlijke cashback code.
- Koop tussen 14 t/m 19 september 2022 één verpakking vega(n) burgers die minder dan € 8,75 per kilogram kost en bewaar de verpakking en kassabon goed. Het is niet erg als er andere boodschappen op de kassabon staan.
- Ga naar de cashbackpagina via de link in je bevestigingsmail. Vul uiterlijk 20 september 2022 je bankrekeningnummer in en upload je kassabon en een foto van de verpakking met daarop het gramgewicht.
- Bewaar je kassabon goed tot je cashback is uitbetaald. We kunnen je kassabon opvragen bij de controle van je registratie.
- Je ontvangt na goedkeuring binnen twee werkdagen het bedrag van jouw aankoop op je rekening!

Deze actie loopt t/m 19 september 2022 of tot het maximum aantal deelnames is bereikt.

We zijn erg benieuwd naar jouw smaaktest. Deel je ervaring en help anderen geld te besparen. Meld je aan op onze VoordeelCommunity via https://community.voordeel.com. Praat hier mee met andere voordeelleden, want ons motto is: samen bespaar je meer!

Actievoorwaarden klik hier

Let op: er is slechts een gelimiteerd aantal cashbacks van 1.000 stuks beschikbaar dus wees er snel bij!

 

Koop dit product binnen

Deze actie is afgelopen

2022-09-19 23:59:59
-
dagen
-
uren
-
minuten

en geniet van de cashback!

voordeel-com.jpg

Aankoop periode tussen 14/09/2022 en 19/09/2022. Heb je het product gekocht, dan kun je de cashback nog aanvragen tot 20/09/2022.

Cashback aanvragen