Er wacht een cashback op je!

FAQ

Algemeen

Allecashbacks.nl is een website die cashback-aanbiedingen toont op allerlei producten in allerlei categorieën. Het betreft altijd een korting in de vorm van een cashback (geld terug op je bankrekening) en vrijwel altijd moet je hiervoor een kassabon of factuur opsturen of uploaden. Als je naar Allecashbacks.nl gaat en op één van de producten klikt die je van plan bent te gaan kopen, word je doorgelinkt naar de pagina waar je de deelnamevoorwaarden kunt lezen. Koop het product en volg de instructies die verbonden zijn aan de actie. Vervolgens ontvang je de cashback op je bankrekening. 

Allecashbacks.nl verzamelt zoveel mogelijk cashback-acties die in Nederland gelden op één site. Klik je op “cashback aanvragen” dan kom je automatisch op de actiepagina van de aanbieder terecht, waar je de cashback kunt aanvragen. Allecashbacks.nl maakt het je makkelijk de cashbacks te vinden, maar is dus geen partij in de afhandeling en uitbetaling van de cashback.

Waarschijnlijk niet... maar dat proberen we wel! We willen graag alle actuele cashback-acties in Nederland verzamelen op onze site. Of in elk geval zoveel mogelijk en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Ben jij een cashback-actie gezien die nog niet op onze site staat? Geef het aan ons door en we voegen de actie zo snel mogelijk toe. We zijn blij met alle tips!

Aanmelden

Nee, om deel te nemen aan een cashback-actie hoef je niet te zijn aangemeld bij Allecashbacks.nl. Wil je via een nieuwsbrief geïnformeerd worden over voor jou interessante nieuwe cashbacks, dan is een registratie op Allecashbacks.nl wel nodig. In je account geef je dan aan in welke productcategorieën je geïnteresseerd bent en welke nieuwsbrief je wilt ontvangen. Ben je nog geen account? Klik hier om je te registreren!

Je kunt je hier aanmelden voor Allecashbacks.nl of klik op de link om je aan te melden bovenin het scherm. Als je nog geen login hebt aangemaakt, moet je je eerst registeren. Je ontvangt van Allecashbacks.nl een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. 

Privacy

De door jou verstrekte gegevens worden door Allecashbacks.nl alleen gebruikt om jou op de hoogte te houden van de nieuwste cashback-acties op de wijze zoals jij hebt aangegeven. Jouw gegevens worden door Allecashbacks.nl nooit aan derden verstrekt. Wij gaan zeer zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en we houden ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Kijk voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Vragen over het gebruik van Allecashbacks.nl

Meld je aan bij Allecashbacks en wij houden je met onze nieuwsbrieven op de hoogte van de nieuwste cashback-acties. Zo mis je niks en profiteer je van de hoogste cashbacks! Je kunt in je Allecashbacks-account aangeven in welke productgroep je geïnteresseerd bent, je ontvangt dan de voor jou relevante cashbacks. Je kunt je voorkeuren ook weer wijzigen via je account.  

Elke actie heeft zijn eigen voorwaarden. In deze voorwaarden staat ook vermeld wat je moet doen als je vragen hebt over de actie. Dat verschilt dus per actie. Allecashbacks.nl heeft geen inzicht in de inhoud van een actie of de status van jouw cashback-aanvraag. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar de desbetreffende fabrikant of winkel.  

 

Registreren is niet verplicht, maar wel handig. Wil je per e-mail voor jou relevante cashback-aanbiedingen ontvangen, registreer je dan op Allecashbacks.nl. Geef bij je registratie aan in welke productcategorieën je geïnteresseerd bent en meld je aan voor de nieuwsbrief. Wij informeren je dan via onze nieuwsbrief over de voor jou relevante nieuwe cashbacks. Als je bent geregistreerd, kun je ook interessante cashbacks opslaan in je account. Dat is wel zo handig als je ze later nog eens wilt bekijken.
 

Ik wil iets wijzigen

Log in op Allecashbacks en ga naar jouw account. Daar kun je bij jouw persoonlijke gegevens het wachtwoord wijzigen. Sla de wijzigingen op en je kunt je nieuwe wachtwoord direct gebruiken.

Wij houden onze gebruikers graag op de hoogte van de nieuwste cashback-aanbiedingen. Hiervoor kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Wil je deze nieuwsbrieven van Allecashbacks.nl niet meer ontvangen? Log dan in op je account, ga naar "Mijn nieuwsbrieven" en wijzig je voorkeuren. Heb je geen account? Je kunt je ook uitschrijven via de “uitschrijfoptie” die in elke nieuwsbrief staat. 

Log in en ga naar "Mijn Profiel" onder jouw account. Vul je nieuwe e-mailadres in. Zodra je de gewijzigde gegevens hebt opgeslagen, is het nieuwe e-mailadres actief. De eerstvolgende keer dat je de website bezoekt, kun je met jouw nieuwe e-mailadres inloggen.

Problemen bij inloggen

Als je je aanmeldt bij Allecashbacks ontvang je een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Heb je je al eerder geregistreerd met je e-mailadres, maar weet je het wachtwoord niet meer? Geen punt, vraag dan een nieuw wachtwoord aan. We sturen je dan een mail naar het e-mailadres dat bij Allecashbacks is geregistreerd. Klik op de link in die e-mail en maak een nieuw wachtwoord aan. Kun je met het nieuwe wachtwoord niet inloggen? Neem dan contact met ons op en wij proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

Vraag hier een nieuw wachtwoord aan. Vul je e-mailadres in en we sturen je een e-mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op: het opgegeven e-mailadres moet hetzelfde zijn als het e-mailadres waarmee je je op Allecashbacks.nl hebt geregistreerd. In je account op Allecashbacks.nl kun je op elk gewenst moment je wachtwoord wijzigen.

Vragen over de werking van Allecashbacks.nl

Als je je aanmeldt op Allecashbacks maken wij een account voor je aan. Hierin staan onder andere jouw persoonlijke gegevens en hierin kun je ook jouw persoonlijke interesses aangeven. Inloggen doe je via “Mijn account” rechtsboven in het scherm. Je gegevens in je account kun je te allen tijde wijzigen.

Cookies